Mät- och kvalitetstekniker

Mät- och kvalitetstekniker till Sandbergs Maskinbearbetning i Fagersta

 Vi söker nu dig, som är en vass programmerare och som har ett stort intresse för teknik och mekanik. Vi erbjuder en tjänst på ett trevligt och innovativt företag som levererar unika produkter till hela världen. Vad som behövs för att lyckas är en utbildning i grunden, gärna på högskolenivå, en egen drivkraft och en massa engagemang. Detta tillsammans med en stor nyfikenhet och ett intresse för teknik.

 Mer information  på:   https://norenlindholm.se/jobs/2566-mat-och-kvalitetstekniker-till-sandbergs-maskinbearbetning-i-fagersta/


 

Kreativa människor som gillar rejäla utmaningar är de som trivs bäst hos oss på Sandbergs.

Här arbetar vi med maskinbearbetning i världsklass!  

Att arbeta hos innebär mer än bara arbete

Att arbete hos oss innebär inte bara spännande arbetsuppgifter, intressanta projekt och personlig utveckling. Dessutom erbjuder Fagersta och våra grannkommuner mycket trivsamma levnadsvillkor. Välkommen med din ansökan till oss.


För dig som studerar

Vi erbjuder möjlighet att skriva examensarbete eller "exjobb" hos oss för dig som studerar till civilingenjör vid KTH eller Chalmers. Ta kontakt för att diskutera ditt område och hur det passar våra behov. Utöver det erbjuder vi praktikplatser genom Tekniksprånget skicka ansökan genom Tekniksprångets hemsida. Vi har alltid plats för rätt kandidater.  

-" Min praktik hos Sandbergs har varit utmanande, lärorik och inspirerande...
... mina förväntningar överträffades och denna tid på Sandbergs är något jag alltid kommer vara tacksam över.", Martin Mathiesen, Tekniksprångare 2019


 
JOBBA HOS OSS!

Är du en CNC-operatör med stor yrkesstolthet, stort kunnande och intresse för avancerad bearbetning? Vill du jobba åt ett företag som låter sina operatörer jobba självständigt men samtidigt ställer mycket höga krav?

Då kanske du är den vi söker!

Fyll i formuläret till höger och bifoga gärna ett CV som PDF.